Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

SUNLESS TANNING van That’so

Spraytanning Arnhem is nieuw bij Summer Vibes. Wij hebben gekozen voor Sunless Spraytanning van Thats’so omdat wij kunnen garanderen geen oranje gloed op de huid na de behandeling. Dat was een van onze voorwaarden. Hieronder lees jij voor meer over Sunless Spraytanning Arnhem

Waarom That’so?

Om de Spray tan kunnen we tegenwoordig niet meer heen. Er zijn veel verschillende merken op de markt en al deze merken hebben weer verschillende soorten lotions. Maar welke lotion is nou goed en welke is geschikt voor welke huid. En wat is nu uiteindelijk het verschil? Wij vertellen het jouw.

DHA, Erytrhulose en Cosmetische bronzers

DHA, Erythrulose en cosmetische bronzers: Dé drie ingrediënten die – al dan niet samen – de basis zijn van ieder zelfbruinend product en iedere tanning vloeistof. De juiste combinatie zorgt voor een egaal en natuurlijk bruin effect.

DHA is een kleurloze suiker die reageert met de aminozuren in de bovenste huidlaag. Daardoor treedt er een reactie op die een bruine verkleuring veroorzaakt. Die verkleuring lijkt op een natuurlijke bruine kleur die is opgedaan in de zon. Het ontwikkelproces van DHA is na jaren van onderzoek geëvolueerd, waardoor er een kwalitatief hogere, meer voorspelbare DHA is ontwikkeld. Een spray tan met het DHA van tegenwoordig resulteert in een meer natuurlijk ogende bruine kleur, die een echte bruine huid nabootst. DHA ontwikkelt zich gemiddeld in 4 tot 6 uur.

Erythrulose is een ander verhaal. Ook dit stofje zit verwerkt in de meeste spray tan vloeistoffen. Erythrulose zorgt ervoor dat de kleur sneller te zien is. Namelijk direct na de behandeling. Toch heeft erythrulose ook nadelen. Buiten dat de werking sneller is, is er ook meer kans op vlekken en ruikt de vloeistof minder prettig.

Bijna alle sunless producten bevatten cosmetische bronzers, die een instant kleur geven aan de huid. De bronzers worden weggespoeld als ze in contact komen met water. Bronzers worden gebruikt in tanning vloeistoffen om de specialiste te helpen tijdens een spray tan behandeling. Het directe resultaat is hiermee goed te zien en ook de lichaamsdelen waar wel en geen vloeistof gesprayd is, zijn zo makkelijk te onderscheiden. Maar cosmetische bronzers zorgen ook voor een mooie gloed op de huid waardoor klanten het gevoel krijgen alsof ze al een kleurtje hebben, terwijl de kleurloze DHA zich ontwikkelt.

Maar waarom kiezen wij voor That’so Sun Make up?

That’so biedt absolute topkwaliteit! Sun Make up is een innovatief en modern concept van “totale schoonheid.” U kunt nu bruin worden en tegelijkertijd uw huid verzorgen met als resultaat een goed gehydrateerde en verzorgde huid met een mooie gelijkmatige bruine teint die dagenlang aanhoudt.
Het assortiment van That’so Sun Make up bevat absolute topproducten voor gebruik in een spraycabine, in een handspraymachine of in een sunless-spray voor thuisgebruik.

In tegenstelling tot andere zelfbruinende formules dringen That’so Sun Make up spraylotions gelijkmatig in de huid, waardoor vlekken of donkere plekken – die verschijnen als de kleur vervaagt –  onmogelijk worden. Het ontbreken van harde bestanddelen en de toevoeging van aloë vera maken Sun Make up spraylotions zacht maar toch effectief.


Verschil moet er wezen

Hetgeen wat That’so kwalitatief zo goed maakt is de aparte samenstelling van de tanning lotions. Doordat er in onze lotions wél DHA, maar géén Erythrulose is toegevoegd wordt het eindresultaat van de spray tan vele malen mooier en professioneler. Het duurt iets langer voordat het gewenste resultaat opkomt, maar daarentegen is de kans op een oranje huid vrijwel uitgesloten. Het DHA wat in de That’so tanning lotions verwerkt is past zich aan aan de oorspronkelijke huidskleur van de klant. Dit is ook de reden waarom er niet een tal aan verschillende lotions bestaat. De klant wordt dus altijd bruin op een manier die perfect bij hun past. Geen gedoe met verschillende lotions of het mengen hiervan. Gelijk de ideale lotion voor iedereen!

Daarbij zitten er in de lotions antioxidanten en aloë vera toegevoegd. De antioxidanten gaan huidveroudering tegen terwijl de aloë vera zorgt dat de huid mooi gehydrateerd en gekalmeerd blijft. Ook die hydratatie zorgt ervoor dat je teint langer behouden blijft.

Eigenlijk alleen maar voordelen dus.

Buiten de spraylotions voor professioneel gebruik zijn er ook thuisproducten beschikbaar die ervoor zorgen dat u thuis uw kleur nog langer kunt behouden. De producten zijn verkrijgbaar in een spray, mousse, gel en anti-age spray (dagelijkse verzorging).

Alle producten zijn in dezelfde teint als de professionele lotion, zo heeft u dus geen last van kleurverschil. Ook voor deze producten geldt, 4 tot 6 uur laten inwerken.

Ook belangrijk:

That’so heeft een speciale Hydra Protect Cream ontwikkeld om de tanning nog mooier te maken. Deze crème wordt gebruikt op droge gedeeltes van de huid om te voorkomen dat deze meer vloeistof opnemen en dus donkerder gaan kleuren. Vaak wordt hiervoor uierzalf of vaseline gebruikt. Dit is geen goed idee omdat deze producten de huid afsluiten. De ingesmeerde delen zullen dan wel niet donkerder kleuren, maar uiteindelijk helemaal geen kleur opnemen, wat dus ook tot vlekken leidt.

Ook de make-up remover is speciaal ontwikkeld door That’so. Deze zorgt ervoor dat er geen laagje op de huid achterblijft waardoor er direct gesprayd kan worden zonder vlekken.
De perfecte basis van de remover houd de huid zacht en soepel, ook na de spray tan.

De gemiddelde make-up remover bevat alcohol of olie waardoor de huid of te veel, of te weinig aan lotion kan opnemen.

Kortom, voor het beste tanning resultaat kiest u dus voor That’so Sun Make Up!

Voor en na de bahandeling


-Scrub ALTIJD minstens 24 uur voor de spray tan.
-Verwijder make-up, poeders, foundations. Altijd met jullie make-up remover.
-Gebruik geen vocht inbrengende crème of bodylotion op de dag van je spray tan.
-Draag geen parfum of deodorant, of oliehoudende producten.
-Draag geen sieraden op de dag van de spray sessie.
-Draag donker ondergoed en donkere kleding.

-Hydrateer je huid elke dag minstens twee keer met een goede vocht inbrengende crème of bodylotion. Verwen je huid ermee en behoud je bruine teint langer.
-Probeer niet te lang te douchen of te baden, hierdoor vervaagt je tanning sneller. Droog je ook voorzichtig af. Pas ook op met chloor water en zwemmen in de zee, hierdoor vervaagt de kleur sneller.
-Scrub niet na de spraysessie, hierdoor vervaagt je spray tan.
-Gebruik verzorgingsproducten voor je gezicht, That’so heeft prachtige thuis sprays om de kleur te verlengen. De spray tan zal als eerste vervagen op je gezicht.
-De vlekken van spray tanning vloeistof kan je uit je kleding wassen.
-Gebruik de voetjes van de specialist om op te staan en gebruik het haarnetje.
-Raak je huid niet aan.
-Volg de aanwijzigingen van de specialiste die jou behandelt precies op. Zo weet je zeker dat elk deel van jouw lichaam een egale spray tan krijgt.
– Ontspan je gezicht terwijl je gezicht gesprayd wordt. Anders kan de lotion bijvoorbeeld in jouw frons terecht komen.
-Trek niet meer kleding uit dan je wilt. Dit is een eigen keuze, een bikini of donker ondergoed is ook prima.
-Draag na de sessie de rest van de dag losse kleding. ( 4-6 uur.   )         
– Stel baden of douchen ten minste 6 uur uit.

– Wanneer je jeuk hebt op het lichaam let er dan op dat je niet krabt wanneer de spray nog aan het intrekken is, dit zal je nu niet zien maar na 6 uur zal je zien dat de kleur daar beschadigd is. Wanneer je jeuk hebt mag je wel drukken en deppen op de huid.
– Ga niet op de dag van de spray tan sporten, zwemmen, saunabezoek of zweten. Let op wanneer het regent dat je een paraplu meeneemt naar de sessie.