Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Bij zonnestudio Summer Vibes zon jij onder de meest exclusieve professionele zonnebanken van o.a. Ergoline en, Megasun en Lumina. Wij beschikken over een Ergoline Prestige 1100, 1400 & 1600, Megasun 4000 & 4500 en Lumina XL. Daarmee bieden wij een gevarieerd aanbod van licht tot sterke zonnebanken en zonnebanken die pigment aanmaken en een optimale egale bruine tint geven. Hierdoor kan iedereen, ongeacht het huidtype, bij ons terecht voor een heerlijke ontspannen en verantwoorde zonsessie.

That happy feeling you get when you have the perfect tan

Onze Banken

Prijzen

Cosmetica

Zoncosmetica
Om een snellere en diepere bruining te realiseren, uw kleur langer te behouden en om uw huid te beschermen tegen huidveroudering is het gebruik van zonnecosmetica essentieel.Laat uw adviseren door onze deskundige medewerkers en ontdek welke producten het beste bij jou huidtype en wensen past,

Bruinversnellers
Een bruinversneller stimuleert uw pigmentatieproces waardoor uw bruiningsproces al na 3 á 4 minuten start. Zonder een bruinversnellers start het bruiningsproces pas na 8 minuten. U wordt niet alleen sneller en dieper bruin maar ook de kleur blijft tot 7 dagen langer zichtbaar.


SPF creme gebruiken onder de zonnebank
Wanneer u onder de zonnebank gaat is de dosis UV straling gecontroleerd en aangepast op uw huidtype. Wanneer u gebruik maakt van SPF (beschermingsfactor) blokkeert u de UV straling waardoor u niet zult verbranden, maar ook zult u niet bruin worden. Wij informeren u graag over de zoncosmetica, welke speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank.

Verantwoord zonnen


Bij ons staat naast een goed product en uitstekende service ook de veiligheid hoog in het vaandel. Voordat u de eerste keer gebruik kunt maken van van onze zonnebanken willen wij graag een huidtype analyse met u bespreken. Iedere huid reageert weer anders op zonnestraling. Om veilig gebruik van de zonnebanken te kunnen maken adviseren wij n.a.v. de huidtype analyse, welke zonnebank kuur het beste bij u past.

Nog geen 18 jaar?
Dan mag jij nog geen gebruik maken van onze zonnebanken. Wetenschappers en specialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is niet te veel zonlicht te krijgen . tot het 18de levensjaar is jouw huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door verbranding het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd.

Positieve effecten van zonlicht 

  • We hebben vitamine D nodig om gezond te blijven. Het zorgt voor sterke botten, tanden en is belangrijk voor je weerstand. Zonlicht is één van de belangrijkste bron van Vitamine D
  • Het gebruik van de zonnebank bereidt de huid voor op de natuurlijke zonnestralen buiten.
  • UV licht verhoogt het serotonine gehalte en het gelukshormoon 
  • UV licht is een veelgebruikte methode om huidaandoeningen zoals psoriasis, verschillende allergieën en acne te behandelen
  • Vermindert hartklachten en te kort aan Vitamine D wordt gelinkt aan een hoger risico op hart- en vaatziekten