Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Tand Kristal

Naast het tanden bleken, zetten wij nu ook Tand Kristal met echt Swarovski steentjes

Tandkristal of een mooi tandsieraad? Onze sparkles, swarovski kristallen vind je hier. Het is ontzettend populair om iets aan je gebit te doen en een stralende lach te hebben.

Wil je jouw smile iets extra’s geven. Een subtiel glinstertje? Een schitterend diamantje of briljantje? Een gouden hartje of bliksem? Dat Kan!

Prijs €24,95

Stralend witte tanden 

Stralend witte tanden wekken sympathie en vergroten je zelfvertrouwen. Het is dus niet zo gek dat het bleken van tanden populair is.

Door de jaren heen kan jou gebit verkleuren. Dit wordt onder meer veroorzaakt door: sigaretten, thee, koffie en wijn Daarnaast bestaan er andere redenen waardoor tanden en kiezen donkerder zijn of worden:  

  • Verouderingsproces
  • Dode tand als gevolg van tandbederf of een ongeval
  • Medicijngebruik
  • Ontwikkelingsstoornissen

A white smile is the prettiest thing you can wear

De bleekmethode

Om het gebit weer te laten stralen, kun je ervoor kiezen om tanden en kiezen te laten bleken. Bij Summer Vibes werken wij met een natuurlijke whitner, dit zorgt er voor dat er geen schade aan uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen zullen ontstaan. Bij ons zorgt het voor geen schade aan uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen. 

Prijzen

Nabehandeling

Leer hier nogmaals de do’s & don’ts na uw behandeling.

U kunt uw tanden, door de vriendelijke samenstelling ons ons product, meerdere malen per jaar laten bleken. U kunt direct een vervolgafspraak maken. Ons advies zou zijn binnen 3 tot 6 maanden.

De eerste 24 uur na uw behandeling dient u alle producten met veel kleurstoffen te vermijden. Denkt u o.a. aan producten zoals koffie, thee, drop, chocolade, kerrie, curry, ketchup, spinazie, rode bieten en rodekool of gekleurde tandpasta.

Na uw behandeling dient u bij voorkeur 2 uur niet te eten of te drinken. Een glas water is natuurlijk wel toegestaan.

Roken binnen 24 uur is geheel op eigen risico. Wanneer u dit niet vol kunt of wilt houden, dan adviseren wij om in ieder geval de eerste 3 uur na uw behandeling niet te roken.

Een onderhouds product kan de levensduur van uw behandeling aanzienlijk verlengen.

U kunt uw tanden ‘s avonds gewoon poetsen.

Plan uw afspraak bij de tandarts op zijn vroegst 2 weken na uw behandeling. Gelresten kunnen ervoor zogen dat bijvoorbeeld een vulling niet goed hecht. Dit geldt ook voor het plaatsen van kronen, bruggen, beugels en facings.

Uw gebit verkleurt weer naarmate de tijd verstrijkt. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van uw levenstijl. uw gebitstoestand en de mate en manier waarop uw uw gebit verzorgd.

Na de behandeling is het mogelijk dat er kleurval optreed. Meestal is dit niet meer dan 1 of 2 tinten. Dit is een normaal verschijnsel.

Hoewel de behandeling met X-treme Smile veelal pijnloos is, kan het zijn dat u toch ongemak ervaart. U kunt een paracetamol nemen. Wanneer de klachten langer dan 3 dagen aanhouden neemt u dan contact op met de tandcosmeticus.