Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Mooie volle en lange wimpers en nooit meer uitlopende mascara.. ervaar zelf het gemak van wimperextentions. Met volle wimpers heb jij iedere dag weer een uitgesproken oogopslag.. en je houd tijd over.

Onze wimperspecialistes Houda, Misa & Vanessa hebben jarenlange ervaring in het zetten van wimperextentions. Of jij nu kiest voor een nieuwe set, bijvullen over verwijderen van One by one of Russian Volume, bij Houda zitten jouw wimpers altijd goed.

Wimperextentions One by One

Op iedere eigen wimper wordt één wimperhaartje bij geplakt. zo krijg jij de perfecte natuurlijke look die bij jou hoort. Er is een ruime keuze uit verschillende soorten wimperhaartjes die variëren van lengte en krul.

Bij het plaatsen van een nieuwe set One by One moet u rekening houden met 1,5 uur behandeltijd. Hij bijvullen zal ongeveer 1 uur in beslag nemen.

Wimperextentions verwijderen

Wilt u uw wimperextensions laten verwijderen? Dan kunt u dat het beste doen door een specialist. Wij hebben de juiste producten en skills in huis om de extension te laten verwijderen zonder dat jouw eigen wimpers afbreken of beschadigen.

Prijs van het verwijderen van de wimpers is €15,00. I.c.m. met een nieuwe set betaald jij €12,50 voor het verwijderen van de wimpers.

Prijzen wimperstyliste ‘Expert’

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging van de extensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.

Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten. Dus niet naar de sauna of zwemmen.

U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Breng de mascara alleen aan up de puntjes, niet vanaf de aanzet aanbrengen. Smeer de mascara altijd goed uit. Maak aan het einde van de dag uw wimpers weer goed schoon. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.

  • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions
  • Dep de wimpers na het douchen heel voorzichtig droog met uw handdoek, niet wrijven! Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.
  • Kam de wimpers dagelijks en na het douchen met een mascara brush zonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden.
  • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
  • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.
  • Trek niet aan de wimpers.

Ons werk

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.