Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Za 9:00 tot 18.00 Zo 11:00 tot 17:00

Ongewenste haren, harde stoppels en geïrriteerde huid? Waxen is dé oplossing. Monique, onze waxspecialist, waxt bijna ieder deel van het lichaam van gezicht tot de bekende brazilian wax.


Waxen is een snelle en doeltreffende manier om ongewenst haar te verwijderen. Met de speciaal ontwikkelde wax en de unieke wax methode is waxen al mogelijk vanaf 2mm haar… en dan ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wat wil je nog meer? 

TIPS !! VOOR HET WAXEN


Je kunt je huid een paar dagen achter elkaar licht scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren losser en meer rechtop in de huid zitten, waardoor het waxen nog makkelijker gaat. Het regelmatig voorzichtig scrubben van de huid vermindert de kans op ingroeiende haren.

Let er wel op dat je ten minste 24 uur van de voren niet de huid scrubt en ten minste 4 uur voor de behandeling geen lange douche of bad pakt.. licht wassen is voldoende. Indien je dit niet doet laat de opperhuid tijdens het waxen los en krijg je vlekken op de huid.

Je haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

2.Voorbereiding

Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling

3.First time

Tijdens intieme behandelingen zoals de Brazilian Wax zal je je onderkleding volledig uit moeten doen. Je kunt je bovenkleding gewoon aanhouden. Onze Wax Techncians zijn niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam en hier hoef je dan ook niet ongerust over te zijn. Wij streven er naar om het jou zo comfortabel mogelijk te maken en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan wij zorgvuldig mee om.

4. Pijn

De waxmethode van The Wax Bar is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je zouden vertellen dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder naarmate je vaker hebt gewaxt.

Belangrijk

Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. De Wax Technician zal je hier voldoende over informeren tijdens je consult of aanwezigheid in The Wax Bar. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.


NA HET WAXEN

1. Schoon houden

24 tot 48 uur na de behandeling:
Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. en warmte en wrijving vermijden. Het schoonhouden van de huid het liefst met een antibacterieel product. Hier kan de Wax Technician of de Barista je over informeren. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.

 2. Scrubben

Vanaf 3 dagen na de behandeling:
Vanaf nu mag je je huid gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen. Je kan ook gebruik maken van onze producten.

Let op: Bij je eerste waxbehandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

https://waxed-by-moniq8.webnode.nl
Facebook: @waxedbymoniq34

Waxen vrouwen

Onder- of boven armen€ 20
Onder- en boven armen€ 35
Onder- of boven benen€ 20
Onder- en boven benen€ 35
Wenkbrauwen, bovenlip, wangen, kaaklijn of kin€ 8
Hele gezicht€ 22
Oksels€ 15
Bikinilijn€ 18
Brazilian wax, full, stripe of triangel€ 35

Waxen mannen

Onder- of boven armen€ 25
Onder- en boven armen€ 45
Onder- of boven benen€ 25
Onder- en boven benen€ 45
Borst of rug € 35
Borst en rug€ 60
Oksels€ 15
Combi Deal 1
Brazilian, onder- en boven benen & oksels
vanaf € 75
Combi deal 2
Brazilian, billen, benen, armen, oksels & gezicht
vanaf € 110
Combi deal 3
Billen, benen, armen, oksels & gezicht
vanaf € 90

Omdat wij merken dat eer behoefte is aan een maandelijkse terugkeer van een waxbehandeling Wij bieden naast lossen waxbehandelingen ook een jaarabonnementen aan. Dit houd in dat je 12x per jaar een waxbehandeling (naar keuze) kan boeken. Hiermee krijg jij 15% korting op de behandelingen. Bijvoorbeeld 12x hele benen waxen kost dan slechts €30 per maand i.p.v. €35.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *