Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Boek nu een van de massages om even helemaal te kunnen relaxen en ontspannen.

Wellness massage

Een wellness massage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Bij regelmatig masseren van het lichaam verminderd de dagelijkse stress en de spierspanning. De massage zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen, zodat je lichaam weer kan ontspannen.

Met deze wellness massage komen lichaam en geest weer in balans en worden de afvalstoffen uit uw lichaam gemasseerd

Cupping massage

Deze behandeling had al aardig wat fans, maar wordt dankzij de vele voordelen alleen nog maar populairder. Cupping of een cupping massage versterkt namelijk de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en -knopen. De sporen die deze massage op je lichaam achterlaat zien er misschien een beetje dubieus uit, maar we beloven dat de voordelen van de massage het absoluut waard zijn.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN CUPPING MASSAGE?

De sporen van de cupping massage duiken steeds vaker op in het straatbeeld en ook sporters en sterren worden regelmatig gespot met de typische, rode cupping-plekken. En dat is niet voor niets, want de van oorsprong Chinese massage kent vele voordelen. Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken. Vervolgens blijven de cups ongeveer 15 minuten op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend – de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus, deze massage.

Gezichts cupping
Cupping voor het lichaam

Hotstone massage

De hotstone massage is een volledige lichaamsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme lava stenen, die op de knelpunten van uw lichaam worden gelegd. De warmte van de stenen dringen direct diep in uw spieren. Door de warmte en beweging van de stenen werkt de massage effectiever en ontspant u nog beter.

Shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagemethode waarbij de drukpunten in de meridianen, de energiekanalen van het lichaam, behandeld worden. ‘Shi’ betekent vinger en ‘atsu’ betekent druk. Alvorens met de shiatsubehandeling van start te gaan, zal de therapeut eerst informeren naar de medische voorgeschiedenis van de patiënt.

Belinda is aanwezig voor alle bovenstaande massages op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag

Massages alleen op afspraak!

Prijzen

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.