Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Huidverbetering en Wellness in één.

Tijdens de Lakshmi behandelingen werk ik met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij). Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.

Holistische behandeling

De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit! Alle behandelingen zijn op maat en worden afgestemd op jouw dosha (persoonlijke constitutie en huidtype) Vata, Pitta of Kapha binnen de Ayurveda.

Een gratis intake

Kom vrijblijvend langs en maak kennis.

Wilt u meer weten over een huid.? Huidproblemen waar u maar niet vanaf komt? Kunt u de aandoening niet plaatsen? Of wilt u eerst eens met mij de mogelijkheden onderzoeken? Plan dan een gratis intake. Daarbij kan u het volgende verwachten:

  • Meer informatie over uw huid (type en/of aandoening)
  • Huidanalyse
  • De behandelmogelijkheden doornemen
  • Een plan van aanpak voor effectieve behandeling
  • Een advies voor het gebruik van thuis producten

Prijzen

Resultaat foto’s

Omdat het succes ‘m zit in de herhaling bieden wij nu onze behandelingen aan in 5 sessies. Bij boeking van 5 behandelingen krijg jij nu de 5de behandeling helemaal gratis. Daarnaast ontvang jij ook nog eens 15% korting op alle producten van Lakshmi.

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.