Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Huidverbetering en Wellness in één.

Tijdens de Lakshmi behandelingen werk ik met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij). Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.

Holistische behandeling

De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit! Alle behandelingen zijn op maat en worden afgestemd op jouw dosha (persoonlijke constitutie en huidtype) Vata, Pitta of Kapha binnen de Ayurveda.

Een gratis intake

Kom vrijblijvend langs en maak kennis.

Wilt u meer weten over een huid.? Huidproblemen waar u maar niet vanaf komt? Kunt u de aandoening niet plaatsen? Of wilt u eerst eens met mij de mogelijkheden onderzoeken? Plan dan een gratis intake. Daarbij kan u het volgende verwachten:

  • Meer informatie over uw huid (type en/of aandoening)
  • Huidanalyse
  • De behandelmogelijkheden doornemen
  • Een plan van aanpak voor effectieve behandeling
  • Een advies voor het gebruik van thuis producten

Netra Eye Ritual (+/- 30 min)

Oogbehandeling

tra Eye Ritual (+/- 30 min) Vermoeide of droge ogen? Last van vochtwallen en of donkere kringen rond om de ogen? Geniet van deze heerlijke Netra oogbehandeling met een bindweefsel massage van de ogen/voorhoofd, een heerlijk oogmasker, serum en oog balm.

€ 32,00

City Detox Ritual (+/- 60 min)

Detox gezichtsbehandeling

Nieuw met bio/ecologische producten? City Detox is een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid en tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert.

€ 62,00

Regenesis Ritual (+/- 45 min)

Acné / Probleemhuid behandeling

Sommige ernstige huidproblemen kunnen vaak alleen worden opgelost met cortison, dat de situatie alleen tijdens het gebruik ervan verbetert. Dermatitis, rosacea, couperose, acne: Het antwoord op deze huidproblemen is het Regenesis ritueel. Als u alles al heeft geprobeerd voor uw overgevoelige huid, maar vooralsnog geen bevredigende en duurzame resultaten heeft behaald, kan Regenesis u de oplossing bieden die uw huid nodig heeft.

€ 47,00

Dosha Ritual (+/- 45 min)

Basis gezichtsbehandeling

Breng jouw dosha’s (persoonlijke constitutie en huidtype) weer in balans met dit heerlijke Dosha ritueel. In deze reinigende behandeling houden we rekening met jouw huidtype en dosha. Geniet van een diepe reiniging, heerlijke massage en verzorgende maskers.

€ 47,00

Ultimate Sensation Ritual (+/- 80 min)

DeLuxe gezichtsbehandeling

Ontdek de ultieme sensatie van de Laksmhi rituelen. Helemaal tot rust komen en tegelijkertijd de huid diep reinigen en verbeteren. De hele behandeling word aangepast op jouw dosha’s en wensen. Deze heerlijk ontspannende behandeling laat je even in een andere wereld terecht komen. Geniet van verschillende massages, maskers, serums en nog veel meer.

Resultaat foto’s

Omdat het succes ‘m zit in de herhaling bieden wij nu onze behandelingen aan in 5 sessies. Bij boeking van 5 behandelingen krijg jij nu de 5de behandeling helemaal gratis. Daarnaast ontvang jij ook nog eens 15% korting op alle producten van Lakshmi.

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.