Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Za 9:00 tot 18.00 Zo 11:00 tot 17:00

Huidverbetering en Wellness in één.

Tijdens de Lakshmi behandelingen werk ik met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij). Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.

Holistische behandeling

De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit! Alle behandelingen zijn op maat en worden afgestemd op jouw dosha (persoonlijke constitutie en huidtype) Vata, Pitta of Kapha binnen de Ayurveda.


Netra Eye Ritual (+/- 30 min)

tra Eye Ritual (+/- 30 min) Vermoeide of droge ogen? Last van vochtwallen en of donkere kringen rond om de ogen? Geniet van deze heerlijke Netra oogbehandeling met een bindweefsel massage van de ogen/voorhoofd, een heerlijk oogmasker, serum en oog balm.

€ 29,99

City Detox Ritual (+/- 60 min)

Nieuw met bio/ecologische producten? City Detox is een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid en tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert.

€ 59,99

Regenesis Ritual (+/- 45 min)

Sommige ernstige huidproblemen kunnen vaak alleen worden opgelost met cortison, dat de situatie alleen tijdens het gebruik ervan verbetert. Dermatitis, rosacea, couperose, acne: Het antwoord op deze huidproblemen is het Regenesis ritueel. Als u alles al heeft geprobeerd voor uw overgevoelige huid, maar vooralsnog geen bevredigende en duurzame resultaten heeft behaald, kan Regenesis u de oplossing bieden die uw huid nodig heeft.

€ 44,99

Dosha Ritual (+/- 45 min)

Breng jouw dosha’s (persoonlijke constitutie en huidtype) weer in balans met dit heerlijke Dosha ritueel. In deze reinigende behandeling houden we rekening met jouw huidtype en dosha. Geniet van een diepe reiniging, heerlijke massage en verzorgende maskers.

€ 44,99

Ultimate Sensation Ritual (+/- 80 min)

Ontdek de ultieme sensatie van de Laksmhi rituelen. Helemaal tot rust komen en tegelijkertijd de huid diep reinigen en verbeteren. De hele behandeling word aangepast op jouw dosha’s en wensen. Deze heerlijk ontspannende behandeling laat je even in een andere wereld terecht komen. Geniet van verschillende massages, maskers, serums en nog veel meer.

€ 79,99

1 Comment

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *