Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Dag en nacht NONSTOP stralend mooie wenkbrauwen, dat kan! Wij van Summer Vibes Arnhem hebben verschillende behandelingen voor jouw wenkbrauwen. Wij kijken naar welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij je gezicht passen. Wij shapen ze bij en na een korte behandeling zitten jouw wenkbrauwen weer voor een paar weken goed.

Wij van Summer Vibes Arnhem bieden de volgende brow treatments aan: Henna Brows, verven, epileren, threading of waxen.

Lees vooral verder voor meer informatie over de behandelingen en de prijslijst.

Ons werk

Henna Brows

Wij jij lang plezier van jouw geverfde wenkbrauwen? Dan zijn henna brows echt iets voor jou! Het gebruik van henna is al eeuwen oud en het is een natuurlijk product, afkomstig van de hennastruik Lowsonia Inermis. De henna wordt met rozenwater gemengd en met een kwast op de wenkbrauw aangebracht. Het verven met henna is een methode om de wenkbrauwen op te vullen. Door henna op de natuurlijke wenkbrauw aan te brengen kleur je zowel de haartjes als de huid eronder. De henna blijft wel 2 weken op de huid zitten en maar liefst 5 weken op de haartjes. Zo geniet je lang van een strakke vorm en volle wenkbrauwen.

Wenkbrauwen verven

Jouw eigen wenkbrauwen goed in model epileren en verven is best moeilijk. Wij shapen jouw wenkbrauwen snel en mooi met een pincet en/of draad. Vervolgens verven we de wenkbrauw, waardoor jouw ‘brows’ er nog strakker uitzien.

Ook kan jij je wenkbrauwen laten verven met een speciale verf. Dit is een goed alternatief voor als je allergisch bent voor henna.

Zo hoef jij je nooit meer ‘s ochtends druk te maken om je wenkbrauwen.

Epileren

Epileren met een touwtje, ook wel ‘threaden’ genoemd, is de meest ideale manier om de ongewenste haargroei in het gezicht te verwijderen. Zelfs de donkere en dikkere haartjes worden meegenomen. Met het touw kunnen we namelijk heel secuur en snel epileren, waardoor we de wenkbrauw een hele strakke vorm kunnen geven.

Prijzen


1 Comment

  1. Ik wil graag door geven dat er op deze pagina wat taal fouten staan. Zoals Wekbrauwen in plaats van Wenkbrauwen . En Werkbrauwen .

Comments are closed.