Telefoon

026 -7850842

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 21:00 Za-Zo 11:00 tot 17:00

Beautysalon Summer Vibes

Kom gezellige even bijtanken in onze beautysalon Summer Vibes. Er is veel keuze in diverse behandelingen op het gebied van beauty. Onze gediplomeerde en ervaren specialisten nemen alle tijd voor jouw wensen en ontvang persoonlijk advies van onze specialisten ter plaatse. Beautysalon Summer Vibes is een salon waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan.

Manicure, pedicure, wimperextentions, waxen, brow treatment & massages behoren tot de mogelijkheden. Kijk nu hier verder voor de beste behandelingen en scherpste prijzen.

Spraytan

Spraytan is op een een natuurlijke manier bruin worden zonder UV straling. Wij werken met uitsluitend That'so producten. De absolute topkwalitiet van That'so!Sun Makeup voor een egale bruine kleur en biedt naast een mooi kleur, verzorgende voor de huid. Zo heb jij binnen enkele minuten een mooie verzorgde egale bruin huidskleur. Steeds vaker wordt men...

Lees meer

Gezichtsbehandelingen

Je gezichtshuid heeft het zwaar te voorduren. Onder meer zonneschijn, kou, viezigheid van buitenaf en make-up kunnen voor beschadigingen zorgen. Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een professionele gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste zorgt voor een ware...

Lees meer

Manicure

Manicure
Bij alles wat je doet zijn je handen als eerst zichtbaar, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Een manicure behandeling zorgt ervoor dat de handen en nagels in goede conditie blijven.

Lees meer

Cosmetische hand-, & voet verzorging

Cosmetische hand-, & voet verzorging
Even een moment voor jezelf.. Onze voeten hebben het zwaar. Voeten worden bijna de hele dag verstopt in sokken en schoenen en dragen ons gewicht continu met ons mee. Met als gevolg, koude en pijnlijke voeten. Eelt schilfers en kloven, ingegroeide nagels..

Lees meer

Waxen

Waxen
Ongewenste haren, harde stoppels en geïrriteerde huid? Waxen is dé oplossing. Monique, onze waxspecialist, waxt bijna ieder deel van het lichaam van gezicht tot de bekende brazilian wax

Lees meer

Brows Treatment

Brows Treatment
Dag en nacht NONSTOP stralend mooie wenkbrauwen, dat kan... Het is zoveel meer dan alleen mooie wenkies... Het is ook echt heel gemakkelijk. Heb jij in de ochtend haast.. je wenkbrauwen zitten altijd goed. Zhala en Milan van Livana Beauty.. They are the best!!

Lees meer

Wimper extentions

Wimper extentions
Mooie volle en lange wimpers en nooit meer uitlopende mascara.. ervaar zelf het gemak van wimperextentions. Met volle wimpers heb jij iedere dag weer een uitgesproken oogopslag.. en je houd tijd over.

Lees meer

Massages

Massages
Massage zorgt voor ontspanning en heling van lichaam en geest. Jezelf laten masseren is... jezelf een moment gunnen.

Lees meer