Telefoon

06 - 2326 4267

Email

info@zonnestudiosummervibes.nl

Openingstijden

Ma-Vr 10:00 tot 20.00 Za / Zo 10:00 tot 18:00

Permanente make-up is de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Nooit meer doorgelopen make-up tijdens zwemmen, sporten, sauna. Permanente make-up is ook zeer geschikt voor mensen die door Alopecia of chemo geen haargroei meer hebben. Medische achtergrond en vakkennis zijn onze hoogste prioriteit. Uw uiterlijk is onze zorg. Tot ziens bij  Permanent Mooi @ Summer Vibes

Mijn naam is Sammy Zechiel, ik ben Medisch- Cosmetisch tatoeëerder gespecialiseerd in permanente make-up, micropigmentatie en medische dermatografie. Ik heb een medische achtergrond . Ik ben werkzaam geweest in het Kennemer Gasthuis te Haarlem op de afdeling plastische chirugie, waar ik alle kennis van de huid en de specialisaties op dit gebied eigen heb kunnen maken. Tegenwoordig werk ik freelance voor salons, tattooshops, huidtherapeuten, haarklinieken en artsen die gespecialiseerd zijn in het verfraaien van het uiterlijk.

Naast permanente make-up, micropigmentatie en medische tatoeages huren schoonheidssalons en tattooshops mij in om permanente make-up / medische tatoeages en micropigmentatie als extra service aan te bieden bij de clientèle.
Permanente make-up is een verkapte vorm van tatoeëren en wordt in de opperhuid aangebracht terwijl tatoeëren dieper de huid in gaat. Techniek, pigment en vakkennis zijn één van de grootse vereisten voor het verfraaien van uw uiterlijk.

Ik werk volgens de hygiënerichtlijnen voor tatoeage / permanente make-up. Ik ben in het bezit van een vergunning goedkeuringsrapport LCHV op locaties waar ik werkzaam ben.

Voordelen van permanente make-up

  • Permanente make-up bespaart je tijd.
  • Permanente make-up geeft geen vlekken of vervaging van de make-up.
  • Permanente make-up verhoogt je zelfvertrouwen!
  • Met permanente make-up kun je zorgeloos sporten.
  • Het maakt je gezicht sprekender.

De behandelingen

HAIRSTROKES 3-D of FILL INNS
Bij wenkbrauwen zijn er veel mogelijkheden. Het voller maken, het corrigeren van optisch ongelijke of beschadigde wenkbrauwen. Ook geschikt voor mensen met , of na chemo, Alopecia_areata enz. Door wenkbrauwen niet te donker te maken zult u na de eerste keer direct blij zijn met het resultaat. Hairstrokes is op dit moment zeer populair omdat de wenkbrauw door het zetten van haarlijntjes voller en strakker oogt.


PERMANENTE EYELINER
Boven en onder worden altijd eerst tussen de wimperharen door gepigmenteerd. Dit is voor mij een standaard procedure. Uw ogen worden op deze manier sprekender. Daarna bij de tweede behandeling kan de permanente eyeliner altijd voller, langer of breder gemaakt worden.


PERMANENTE LIPCONTOUR
Om de lippen meer expressie te geven of een lipcontour met shade, zodat het net lijkt of u een mooi potloodlijntje heeft. Deze techniek biedt ook de mogelijkheid de lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken zonder fillers. Permanente full lips is het volledig inkleuren van de lippen.

Prijzen

Nabehandeling


Een nabehandeling voor permanente make up is soms nodig, Elke huid reageert anders. Bij PermanentMooi werken we voor een perfect eindresultaat waarbij genezing en geduld noodzakelijk zijn. Een nabehandeling kan al plaatsvinden binnen 4-6-8 weken. De kosten zijn vanaf € 75,- in overleg met uw specialiste.